4.11.08

Aquarium Fish Care- All About Start Up

U zult nooit catch me houden zoutwatervissen als gezelschapsdieren. Ik heb niets tegen hen, integendeel ze zijn ongelooflijk prachtige wezens. Wanneer u meer informatie over hen zult u zien dat hun leven zijn zo verschillend van de onze is dat zij graag leren over een andere planeet. Hun maniërismen evenals hun ongelooflijke schoonheid hebben ze steeds meer populair bij de aquarist.

Vermoeiend de wereldzeeën

Enkele van de meest recente wetenschappelijke studies van de wereldzeeën hebben aangetoond dat de uitputting van de vis is aan het stijgen. Dat lijkt misschien onmogelijk - de oceaan bijna geen vis. Door de toegenomen commerciële visserij ons visbestand is het leegvissen en zij heeft ernstige gevolgen voor onze oceanen als zij de natuurlijke orde. In sommige van deze gevallen zijn de daders zijn huisdieren voor de vishandel.

Hebt u zich ooit afgevraagd waar de vis uit de dierenwinkels vandaan? Met betrekking tot de zoetwatervissen ze over het algemeen een captive - gefokt voorraad en dat betekent dat ze aan de orde zijn gesteld en hebben gewoond in een door de mens gecreëerde milieu al hun leven en hebben zich aangepast aan hun situatie. Bijvoorbeeld alle soorten goud aquarium vissen.

In het geval van zoutwatervissen is dit niet het geval. Ze worden gevangen als baby's of als volwassenen op zee, in containers en vervolgens worden verscheept over de hele wereld in een kunstmatige omgeving. Hun water niet kan worden gehandhaafd in het proces lang genoeg voor ze om te overleven, zodat meer dan 50% van zoutwater vis die is gevangen zullen sterven voordat ze bij de dierenwinkel. Dit is nog voordat ze worden gekocht door mensen die wel eens een flauw idee over hoe deze te handhaven.

De kosten die betrokken zijn

Saltwater aquaria zijn een dure hobby, hoewel de technologieën, zoals filtratie en water circulatie systemen hebben steeds verbeterd in de afgelopen twaalf jaar of zo. Een van de dingen die mij beletten, van de aankoop van deze vissen is het geld. De kostprijs van een clown vissen in goede gezondheid kunt u weer een paar honderd dollar in vergelijking met de kosten van een goudvis, die ongeveer vijftien cent (US).

Als u van plan om deze weg niet vergeten dat zoutwatervissen behoefte aan een grote investering van uw tijd, geld en energie. Doe een perceel van persoonlijk onderzoek in wat nodig is voor het verzorgen van deze prachtige wezens. Zorg dat u de juiste voedsel, water chemie sets filters advertentie carter pompen, overloopkanalen chillers dozen en water om ervoor te zorgen dat hun omgeving wordt gedupliceerd in uw huis.

0 comments: