26.12.08

Tropical Fish Aquarium and Plants

Het huis voor uw tropische vissen moet zo groot als je kunt veroorloven. Vis het beter doen als ze voldoende vrije ruimte hebben, trouwens, er zijn zoveel mooie rassen die je zult er zeker van te willen om meer toe te voegen zodra u begint. Maar onthoud dat hoe groter de tank, hoe zwaarder het zal worden wanneer zij vol water. De meeste aquaria worden geleverd met een garantie tegen scheuren en lekken, maar dat geldt meestal alleen als ze op de aanbevolen stand. Sinds een stand van een soort is nodig ter ondersteuning van het aquarium, dus moet je beslissen of je deze wilt weergeven als op een kast of tafel, of op een daartoe gebouwde stand.

Als de tabel of ander stuk meubilair gebruikt voor het bijhouden van het aquarium is niet helemaal leeg is, zullen het glas dat kan dan scheuren en lekken, waardoor een groot deel van de schade aan tapijt en vloerbedekking, om nog maar te zwijgen van de vis. Zorg ervoor dat de vloer is structureel sterk genoeg is om het gewicht van het te aquariumplanten. De buren zullen niet langer prijs op stelt een visrijk douche gieten via hun plafond. Voor een optimale veiligheid, lees dan alle de instructies van de fabrikant bij het opzetten van uw aquarium.

Aquaria komen in verschillende vormen. Ze kunnen worden zeskant, plein en vele andere vormen naast. U hebt een filter, thermostaat, verwarming, pompen en verlichting voor uw aquarium. Lichten zijn niet strikt noodzakelijk, maar veel verbeteren van het visuele effect en houden ook de planten gelukkig. Wees er zeker van dat alles grondig te wassen dat is om verder te gaan in het aquarium eerst. Maar geen gebruik maken van zeepsop! Gravel moet worden gewassen onder stromend water, giet kokend water over haar te vermoorden eventuele bacteriƫn die kunnen worden gedraal daar. Hoewel het denken over aquarium hygiƫne, vergeet dan niet om uw handen grondig te wassen na het verwerken van uw visachtig dingen, net zoals je dat zou doen na het hanteren van andere dieren en reptielen.

Planten zal uw instelling tropische vissen en sommige dienen als voedsel voor de vissen ook. Een van de meest populaire aquariumplanten heet Amazon Sword (Echinodorus Bleheri). Het groeit van 20 tot 50 cm, heeft de snelle groei en weinig licht en houdt van het water wordt 20-30 graden Celsius.

Anubias Augustifolia heeft lange smalle bladeren die plantenetende vissen lijken niet te eten, dat is handig. Het is tenminste niet zal verdwijnen. Het groeit langzaam, maar is gemakkelijk te kweken. Als je wilt zien onderwater bloemen, pick Anubias Coffeefolica, dat is ook makkelijk te kweken en is aantrekkelijk nieuwe bladeren van roodachtig bruin.

Weideplant of Bacopa Monnieri gedijt in de meeste omstandigheden en je kunt meer voortplanten door simpelweg snijden een stukje af en plantgoed is. Zij heeft behoefte aan een matige tot hoge licht is, dus zal niet groeien met degenen die liever minder.

Een makkelijke en snel groeiende plant die absorbeert voedingsstoffen uit het water en helpt om algen is Wisteria. Niet de klimmer uit de tuin, maar Hygrophila Difformis, een snelle en eenvoudige kweker. Als de bladeren bleek voeg wat meer meststof.

Java mos is geweldig omdat hij hecht zich aan stenen, wortels of drijfhout. U kan niet meer fout gaan met deze gemakkelijk te kweken plant. Het zal groeien in iedere vorm van water van welke temperatuur dan ook. Er zijn veel meer soorten planten verkrijgbaar bij kwekerijen van vis en er zijn zelfs online winkels zoals aquariumfish.net. dat heb veel advies over aquariums, vis-en plantensoorten.

0 comments: