30.11.08

Freshwater Tropical Fish - Mollies And Guppies

Er is een grote variƫteit van zoetwater tropische vissen die u kunt toevoegen aan uw aquarium, maar mijn twee favorieten zijn Mollies en fancy guppies. Deze vissen zijn livebearers zin dat in plaats van tot eieren, zij geven de geboorte aan een heel klein beetje vis en ze zijn in feite vrij eenvoudig is om te paaien, zelfs voor een beginnende aquarist.

Mollies

Een Molly is een grote vis voor een beginner hobbyist. Deze vissen zijn vrij stevig en zal tegen tegenspoed en voorwaarden goed dus als je een fout maakt kunt u ook een goede kans dat u voor het overleven. U wilt er zeker van zijn dat je beschikking hebben over ten minste een 15 liter tank en je hebt een goede kachel, omdat deze vissen zoals de temperatuur tussen 70 en 82 ° F.

Er zijn twee algemene types Mollies te kiezen uit de Sail fin en de korte vinnen. Meeste wat vindt u een korte vinnen Mollies - de Black Molly en het goudstof Molly op uw huisdier te slaan. Dit Sail vinnen zijn veel groter dan een opvallende vorm, maar zijn moeilijker te verzorgen.

Mollies kan worden gevoed met het reguliere vlok voedsel dat je kunt vinden in de vissen slaan, maar je zou willen nadenken over het mengen in een vriezer gedroogd bloed wormen en zelfs het gooien van een paar zwarte wormen of twee voor een traktatie. Als je klaar tank niet veel van algen moet u ook een aanvulling op hun dieet met spirulina vlokken.

Wanneer Mollies houden is het belangrijk dat er meer vrouwtjes dan mannetjes. andere vis die zal bestaan naast goed in een aquarium met mollies de Plecostomus, Swordtails, Keizervis, Corydoras, meerval, Silver Tip Tetras, Serapes Rode en de Zwarte Rokken.

als het daarvoor de juiste omgeving en zorg Mollies kunnen groeien tot vijf centimeter lang en live naar vijf jaar oud.

Fancy Guppies

De mannelijke fancy guppy is mooi met een lange staart stromende licht komt in een verscheidenheid van prachtige kleuren - goud, greens, blues, Rood, zwart. De vrouwelijke, aan de andere kant is vrij gewoon in de komende grijsachtig bruin. Veel mensen houden van de guppy is een zoetwater tropische vissen en te houden tanks met meerdere exemplaren in hen die echt maximaliseert de schoonheid van hun kleur als ze zwemmen in een school.

Wanneer u van plan bent in bezit hebben, of misschien zelfs de fokkerij, imaginair deze vervolgens je wilt er zeker van te zijn een grote tank genoeg om hen genoeg ruimte is in een goede kachel als ze het leuk vinden om tussen 78 en 82 ° F.

Over het geheel genomen guppies zijn redelijk eenvoudig te houden dat u kunt ze voeren drijvende vlok voedsel aangevuld met pekel ingevroren wilde vaart of de vriezer gedroogd bloed wormen.

U wilt houden twee keer zoveel vrouwen als mannen in uw aquarium. U kunt ook houden Neon Tetras, ghost garnalen, glas vis, gouramis, dwerg kikkers en meerval. Gezien de juiste voorwaarden guppies kunnen groeien tot ongeveer 2 cm lang en leven ongeveer drie jaar.


Beide mollies in guppies zal het beter doen als u een beetje zout van de zee aan uw zoetwatervis tank - net een eetlepel voor elke 5 liter zouden moeten doen. Je zou kunnen houden hen in een aquarium samen maar net te weten dat de grotere mollies kan een aanval op de guppies.

0 comments: