5.12.08

Getting Your Tropical Fish Home

Dus nu je hebt gekocht sommige tropische vissen. Je hebt gemaakt dat je hebt geselecteerd gezonde vis en je hebt je huiswerk gedaan om ervoor te zorgen dat de vis die je bij je draagt samen gaan.

Uw vissen moeten zijn verpakt in een plastic tas met zuurstof en vervolgens in een donkere zak of polystyreen box te houden de warmte inch

Je moet proberen en kopen van vis niet langer dan een paar uur weg. Vis kan duren dan 24 uur indien verpakt recht, maar hoe langer je houd ze op doorreis hoe meer stress gaan ze door. Je moet proberen te houden en stress tot een minimum te beperken om ervoor te zorgen dat de vis blijft goed.

Als je ze mee naar huis moet je vlotter de zakken in het water en open vervolgens de tassen op. Dit zal ertoe bijdragen dat gelijk de temperatuur tussen het water in de tank en het water in de tas. U moet ook blijven toevoegen kleine stukjes tank water aan de tas. Voeg een klein beetje en laat vijf minuten voor het toevoegen van nog veel meer. Dit zal helpen acclimatiseren de vissen aan het water chemie van de tank en zelfs de pH en hardheid van het water uit.

Na dit te doen voor ongeveer 20 tot 30 minuten dan kunt u zachtjes laat de vis in de tank en laat ze zwemmen uit de tas aan hun eigen. Dan moet u laten staan, met het aquarium licht gedurende de nacht. Dat vermindert stress omdat de vissen kunt zien waar ze zijn er zwemmen en omgeving en ze zullen ook zien dat er geen roofdieren rond.

Je moet niet voeden ze voor ongeveer 24 uur om hen te laten bezinken en daarna weer in de komende dagen slechts spaarzaam feed. Het zal nemen ze een paar dagen om te wennen aan de bak en het voederen.

Het is een goede techniek om de kleinste en zwakste vis voor de eerste tank. Hiermee wordt voorkomen dat pesten in het aquarium tussen de vissen. Volg deze houdt om de stress van uw nieuwe tropische vis tot een minimum te beperken. Dit zal ertoe bijdragen dat de vis sneller bezinken en uiteindelijk ertoe leiden dat u minder stress.

0 comments: